Yli kaksi tuntia tästä aamusta on mennyt blogien selaamiseen ja lukemiseen ja kommentointiin. Onneksi joinakin aamuina ennätän sitä tehdä. Eilen Elisan palvelin oli jostain syystä pois päältä ehkä tunnin verran. Sitä ei ole meillä tapahtunut todella pitkään aikaan. Ensin yritin soittaa Elisalle, mutta eihän siitä mitään tullut. Puhelinlinjat olivat tukossa, joten ilmeisesti joku muukaan ei päässyt Nettiin.

Ajattelin sitten rauhassa odotella ja tehdä rästitöitä Wordilla. Sainkin tehtyä valmiiksi monta paperia, joita tänään pitää monistaa opistolla. Tapahtumakalenteri, esitettävät tanssit, esitysajat ja -paikat. Muutamia koreografiapapereita en vieläkään saanut tehtyä. Mutta on hyvä, että on jotain kirjallista jaettavaa tunnilla. Hiihtolomakin tulla tupsahtaa tuossa tuokiossa. Aika menee siivillä.

Kesäauto oli korjaamolla öljyvuodon takia. Lasku 145,45 ekee. Kannattaako 100 ekee maksaneeseen kulkuneuvoon moisia korjauksia tehdä?  Seuraava vaihdon kohde tähän autoon tulee kuulemma olemaan laturi, joka vetelee viimeisiään.

Meillä näitä autoromuja riittää: V -85 golffi, joka on siis tämä kesäauto ja minun, V -87 Nissan, joka on miehen aarre, jota hän ei lainaa lapsille eikä mulle ja V -90 saabbi, joka on tyttären nimissä, mutta mies ja minä maksamme kulut. Sen takia kun mies ei lainaa autoaan, meillä on näin monta autoa ja hirveät vakuutusmaksut, varsinkin kun kaikki bonukset ovat menneet lasten autotörttöilyjen takia.

Pienet lapset pienet murheet, isot lapset isot murheet.
Rahalla saa ja hevosella pääsee.
Rahaa et mukaasi täältä saa..
Kaikki mitä rahalla saa, on halpaa.

Ja mitä viisauksia vielä????