Alppiruusun kanssa serkun luona Saksassa.

Illalla ja yöllä satoi kaatamalla. Oli helppo nukahtaa veden ropinaan kattoikkunassa, siitä tuli mieleen kesäiset veneretket.

Nukuimme myöhään. Oli toripäivä ja serkku olisi halunnut lähteä torille. Riensimme kahvin keittoon ja aamupalalle serkun huoneistoon. Kaikessa aamutouhussa meni niin kauan aikaa, että emme ennättäneet torille. Se ei sinänsä haitannut mitään, koska koko aamun satoi vettä. Kun vihdoin pääsimme liikenteeseen, sade oli jo tauonnut.

Kadut olivat märkiä ja lumikasat huvenneet:

Tämän talon ylimmässä kerroksessa serkku asui aikaisemmin. Hänellä oli hieno kattoterassi.

Kaunis ovi.

Metallisessa kyltissä lukee "Zimmerei Könecke". Sanakirjan mukaan Zimmerei tarkoittaa kirvesmiehentyö. Onkohan tämä talo Könecke-nimisen kirvesmiehen työtä vai asuuko tässä sen niminen kirvesmies. Pidin talon julkisivusta. Ihanat vihreät ikkunat ja ovi.

Näkymä Burgdorfin pääkadulta. Oikealla on "Teezeit"-kauppa, jonka sisältä oli kuvia jo aikaisemmin.

Taas menimme Pyramidiin syömään - se oli minun toivomukseni. Meitä oli nyt neljä, kun serkun ystävätär oli liittynyt joukkoomme. Kaikki söivät Flammenkuchen Gourmet'n, jonka olin jo aikaisemmin testannut.

Kultaa ja loistetta Pyramidissa:

Kävimme myös kaupassa ja postissa, josta vihdoinkin sain ostettua postimerkit Suomeen lähteviin kortteihin, jotka olivat vielä kirjoittamatta.

Iltaa vietimme Postia pappi Jaakobille -dvd-elokuvan parissa Proseccoa nautiskellen.

Luna-kissa rötkötti lattialla selällään: