Sittenkin jouluvalmisteluja: Yhtenä päivänä tehtiin piparitalo, seuraavana päivänä laatikoita: peruna- porkkana- bataatti-. Nämä kaikki tyttären luona. Aattona eli huomenna mennään tyttärelle syömään. Täällä omassa kotona en ole tehnyt mitään ruokia enkä leiponut.
Eilen pesin kahdeksan koneellista pyykkiä - siinä oli myös veneen tekstiilit, jotka ovat syksystä saakka odottaneet, milloin ennätän pestä. Pitäisi mennä kuivatushuoneelle niitä selvittämään.

SIIVOSIN. Pesin lattiat oikein harjan kanssa. Laitoin puhtaat, kesällä pestyt matot lattialle.
Meille tuli uusi jääkaappi/pakastin. Kesällä hajosi 30 vuotta vanha jääkaappi. Parvekkeella on ollut miehen hankkimia jääkaappeja kaksi: toinen niistä jopa toimii. Nyt kylmemmillä ilmoilla ruokatarvikkeet ovat olleet parvekkeen pöydällä.
Samalla kun kuljetusfirma työnsi uuden kaapin sisään, se otti mennessään kaksi romukaappia mukaansa. Jääkaappipakastin vaati uuden tilan - pari hyllyä purettiin ja sehän tarkoittaa sitä, että hyllytila väheni. Tavarat täyttivät keittiön pöydät ja tasot. Jostain ihmeen syystä sain ne tungettua hyllyille, vain yhden ison hillokattilan jouduin laittamaan parvekkeelle, senkin voisi tietysti viedä kellariin.

Polttelin illalla kynttilöitä liki kolmentoista tunnin taloustyörupeaman jälkeen. Join tölkillisen Saku-olutta. Kova tuuli kolisteli parvekeikkunoita, mutta siitä huolimatta sain hyvät unet.

Nyt pitäisi lähteä kaupunkiin asioille. Hakea tyttären pojan 1-vuotisvalokuvat ja käydä joulutorilla. Siskon tuliaiset pitää tänään ostaa, huomenna en enää aio kaupoille.
En vielä toivottele mitään. Aion käydä täällä Blogistaniassa tänään myöhemmin tai huomenna vielä.