Kello soi 8.00 Avaan silmäni enkä tajua missä olen. En ymmärrä mikä päivä on, mihin suuntaan pitäisi lähteä.... ilmeisesti aika sikeät unet siis.

Kun ymmärrän, että on maanantai, sisäinen tietokoneeni alkaa heti raksuttaa.
Tänään on kuvaus/kuvankäsittelykurssi, joka alkaa klo 13.
-  Opistolle pitää viedä papereita ennen kurssia. En ole vielä tehnyt  papereita.
Olen luvannut antaa opiskelijoille tänään koreografia-musiikit - ovat vielä tekemättä.
-  Pitää etsiä videonauhoilta tanssiesityksiä, joita olen luvannut tänään näyttää. Nekin ovat etsimättä.

Muistan, että kesäauto on korjaamolla. Ajattelen lainata tyttären autoa.
Tytär vie vauvelin neuvolaan, moneltakohan he lähtevät. Soitan ensimmäiseksi tyttärelle. Sitten herättelen uneliasta poikaa. Laitan kahvit kiehumaan ja LAITAN PAPLARIT PÄÄHÄN.

Juon kupillisen kahvia, vedän yöpuvun päälle päällysvaatteet ja lähden tyttärelle. Vauveli nousee jalkojani pitkin seisomaan ja pitää takin helmasta kiinni. Lähtee varmaan kohta kävelemään, ei kuitenkaan tänään. Jutellaan tyttären kanssa, että hän kysyy neuvolasta, mitä hänen pitää tehdä miehensä toimenpiteiden johdosta. Saan auton avaimet.

Parkkipaikalla huomaan, että saabbi on aivan lumeton ja kuin juuri ajettu. Kummastelen sitä vähän aikaa. Työnnän avaimet lukkoon, joka ei käänny. Ikkunasta huomaan, että autossa on bensakanisteri ja ajattelen, että kaikkea se tyttären isä ostaakin. Käännän avainta eikä ovi vieläkään aukea. Katson rekkaria - väärä auto. Huomaan, että tyttären auto on vieressä. Ikkunat teräsjäässä eikä meinaa käynnistyäkään. Bensatankki on ihan tyhjä. Ajelen ensin tankkaamaan.

Tulen kotiin. Poika on taas tunnin myöhässä koulusta! Otan keittiön pöydälle opiston paperit täytettäväksi ja kaadan kahvia kuppiin, kun muistan musiikit. Avaan tietokoneen ja aloitan koreografiamusiikkien kopioinnin. Opiston paperit ovat onneksi pian kunnossa. Etsin videonauhat ja alan kelailla sopivia kohtia esiin. Klo 11.45 otan kalenterin esiin.

Tämän päivän kohdalla lukee: HAMMASLÄÄKÄRI klo 12. Voi ei! Yritän soittaa, etten millään kerkiä tulla. Kukaan ei vastaa. Ajattelen kokeilla ennätänkö sinne. Riivin paplarit päästäni. Vaihdan yöpuvun pois. Onneksi on auto tankattuna. Olen hammaslääkärin aulassa klo 11.59. Kas kun vastaanoton ovi on kiinni, edellinen potilas varmaan sisässä... Vastaanottoapulainen tulee: "Onko sinulla tänään aika hammaslääkärille". Selitän, että on 13.3. klo 12 enkä edes tajua, mitä sanon. Se on vasta ensi kuussa.... just niin.

12.30 olen opiston kopiokoneella, kun kännykkään tulee puhelu. Ennätän jopa kuvakurssille viiden kilometrin päähän, jossa huomaan, että minulla ei ole kännykkää. Palaan opistolle ja haen puhelimen kopiokoneen vierestä.

Omalle opetuspaikallekin toiselle puolelle kaupunkia ennätän ajoissa huomatakseni, että kaikki omat opetuslevyni ovat jääneet kotiin. Onneksi on niitä oppilaiden kappaleita ja opetus sujuu ok.

Tuntien jälkeen laitan salin oven lukkoon ja pukkarilla huomaan, että kassini jäi lukkojen taakse saliin. Iltavahtimestari tulee päästämään minut pulasta.

Tullessa ostan Valintatalosta kolme pulloa Karjala-olutta.