Kissa on aktiivisella päällä. Se kiipesi tuohon lehtileikepinon päälle. Pino on niin ahtaassa lokerossa, ettei se sinne kunnolla mahdu. En tykkää ollenkaan, että kissa menee sinne leikkeitä tiputtelemaan. Nostinkin sen pois sieltä. Se meinasi puraista minua. Ei se sitä tosissaan tee.

Kun kielsin sitä tuonne menemästä, niin se ahtautui keittiön pesualtaan alla olevaan kaappiinn, joka myös on täynnä tavaraa. Siellä se luimuili vähän aikaa ja nyt meni minne lie.

Aamut meillä alkavat aina liikuttavan samalla tavalla: Istun keittiön pöydän ääressä ja levitän tähän sanomalahden. Kupissani on tietysti vasta keitettyä kahvia. Kissa tulee siihen lehden päälle makaamaan. Siinähän se makaisi vaikka kuinka pitkään. Lähtee vasta, kun käännän lehden sivua.

Otinkin tähän kannettavan ja kävin tsekkaamassa Stockmannin Hullujen Päivien matkatarjontaa. Ovat Sveitsin matkat kallistuneet: yli 200 eur. Viime vuonna pääsi halvemmalla.

Kohta tästä on taas lähdettävä TÖIHIN - siis sunnuntaiaamuna. Hohhoijaa.

Olipa muuten mukava katsella West Side Story eilen. Nuorena se oli iso tapaus. Se olikin hyvä elokuva, paljon musiikkia ja tanssia.  Filmi on valmistunut vuonna 1961. Minähän vuonna sitä katsottiin Kaakonkulman Kinossa? Muistaako Heili?