Pitkästä aikaa heräsin painajaisuneen. Kävin vessassa ja juomassa, laitoin patterit kiinni ja menin takaisin sänkyyn. Kello oli 3.30.  Kuulin, että kissa alkoi raapia ovea. Yritin kuunnella, mitä ovea se raapii. Ihme ja kumma! Mies heräsi päästämään sen huoneesta. Eipä mennyt kuin hetki, niin kissa oli toista ovea raapimassa. Raapi ja raapi. Poika avasi oven ja päästi sen huoneeseensa. Pyöriskelin sängyssä ja mietin näkemääni unta. Ajattelin, että siitä tulisi hyvä jännityskertomus, mutta en jaksanut nousta kirjoittamaan. Sitten kissa alkoi taas raapia ovea. Se kesti niin kauan, että oli pakko nousta ylös. Koputin pojan huoneen oveen. Hän aukaisi ja kissa livahti ulos. Poika sanoi kuuntelevansa musiikkia eikä ollut kuullut kissan raapimista. Menin takaisin sänkyyn. Huomasin pian, että unet olivat lopullisesti kaikonneet ja nousin ylös 4.30.

Lueskelin lehteä, söin mandariinin ja join appelsiinimehua. En vieläkään tuntenut jaksavani kirjoittaa. Sitten näin lehdessä mielenkiintoisen www-osoitteen erään jutun yhteydessä. Päätin sittenkin avata Netin ja käydä katselemassa löytämääni osoitetta.

Näinä päivinä tietokonetta en voi avata tulematta tänne blogiin, joten täällä taas olen. Mieskin pyörähti ihmettelemässä, että onko jo aamu. En jaksa sitä unta enää kirjoittaa. Voi olla, että aamuinen kuntosalivuoro jää käyttämättä. Nyt niin mukavasti raukaisee, että menen nukkumaan