Tanssiva Harmaa Pantteri aloitti nettipäiväkirjan marraskuussa 2005. Tarkoituksena oli nimenomaan kirjoittaa päiväkirjaa. Huhtikuun lopulla, toukokuun puolella 2006 alkoi blogiin enenevässä määrin ilmaantua valokuvia hankkimani digikameran ansiosta. Nykyisinhän Pantterin blogi on melkein enemmän valokuvablogi kuin päiväkirja.

Vuodatuksessa oleva Pantterin Kuvagalleria alkoi täyttyä huolestuttavasti. Ikävän muistutuksen Pantteri sai tästä, kun tuli muistutus, että se on vain 50 megaa. Muidenkin huolestuneiden blogien pitäjien painostuksesta ilmeisesti kuvagallerian kokoa suurennettiin 50 megalla/blogi. Nyt siis mahtuu 100 megan kuva-arsenaali omaan Vuodatus-galleriaan.

Jo aikaisemmin Pantteri oli avannut Photobucketiin albumin. johon sai tallennettua kuvia suurempana ja johon linkittämällä blogin kuva näkyi isona. Jostain syystä Pantteri ei enää osaa laittaa sitä linkkiä niin, että se menisi suoraan siihen suurennokseen vaan se menee välivaiheeseen, josta käyttäjä voi sen sitten suurentaa 100 %:iin. Useat näyttävät käyttävän Picasaa tähän samaan tarkoitukseen. Se on varmaan kätevämpi.

Nyt kun Pantterilla on Macci, niin esim. Picasan kuvaohjelmaa siihen ei saa ja kollaasit pitää tehdä vanhalla pöytäkoneella.

Tämmöisiä mietteitä tänään. Nyt lähden tanssiharjoituksiin ja sitten likottamaan tyttären poikia.