Yritän varastaa aikaa kirjoittaakseni edes jotain. Minulla on alkanut niin hektinen aika, että joka aamuinen bloggaaminen on suorastaan mahdottomuus. Yritän ja yritän. En kuitenkaan voi ottaa siitä stressiä. Jos en ole kirjoittanut tänne, niin se johtuu ainoastaan ajan puutteesta. Eilen se johtui myös siitä, että Netti ei auennut minulle. Se oli mitä merkillisin hetki. Ensin tuli virheilmoitus, että "tiedostojärjestelmää ei voida kytkeä. Palvelu inCD ei ole käytössä" ja sitten vielä "verkko-osoite puuttuu". Meni hetki ennenkuin tajusin, että kysymys on kahdesta eri asiasta ja se ensimmäinen virheilmoitus olikin sitten helppo korjata.

Meillä on kaksi tietokonetta samassa adsl-kanavassa ja saman modeemin takana. Toinen tietokone oli sujuvasti Netissä ja tämä ei. Kun aloin selvittää ongelman syytä, niin olin ensin ihan pihalla. Katselin, että yksi johto puuttui. Voi veljet! ei sitä edes tarvinnut. Johtokasaa selvittelin ja selvittelin (ja kiire oli taas). eikä lopultakaan johdoissa ollut vikaa. Windows lähti korjaamaan asiaa ja IP-osoite oli jostain syystä tästä koneesta tipahtanut.

On se vaan hyvä, kun on tuollaisia itsestään korjaavia viisaita ohjelmia. Aikaa siinä meni kuitenkin niin, että olikin pyöräiltävä tuhatta ja sataa tyttären sairasta poikaa hoitamaan, että tytär pääsi kouluun.

Kaikkien opetuskiireiden lisäksi, joudun tosiaan välillä hoitamaan päiväkotiuransa aloittanutta vajaa puolitoista-vuotiasta. Aloitin myös itse kaksi harrastusta: arabiankielen opintoja jatkan välivuoden jälkeen ja tänään kävin eka kertaa kuntosalilla.

Hellurei ja hellät tunteet!!