Tulin päästämään tyttären viihteelle. Isompi kahdesta pienestä on tämän yön toisella mummilla ja mun seuranani on vain tämä pienempi (1,5 v). Olisi ollut saunavuoro alakerrassa klo 20. Emme menneet sinne. Asunto on viidennessä kerroksessa ja hissi remontissa. Kävimme suihkussa. Pikkuinen ei halunnut mennä omaan sänkyyn nukkumaan, vaan vastasi aina ponnekkaasti "en", kun kysyin asiaa. Minulla on peti tässä olohuoneen sohvalla ja siihen hän nukahti tunti sitten. Eikä hän enää herännyt, kun nostin hänet omaan sänkyyn puolisen tuntia sitten.

Sain vihdoinkin oman läppärini täällä toimimaan, kun otin mokkulan mukaan. Onhan tyttärelläkin läppäri, mutta en ole oikein sinut sen kanssa. Hitaat yhteydet täällä on, mutta kuitenkin toimii ihan ok.

Aamulla klo 10 mulla on jo ekat tunnit, tytär ei varmaan ennen aamuyötä kotiin tule, kun on kerran päässyt lähtemään. Ei hänellä paljon mahdollisuuksia huvituksiin olekaan, kun on opiskelija ja kahden lapsen yksinhuoltaja.

Nyt alkaa leffa ja alan katsoa sitä. Hyvää viikonloppua!

Edit 5 min myöhemmin. Olen nähnyt tämänkin leffan jo aikaisemmin: Will Hunting. Mutta ei se mitään, katson kuitenkin. En muista niin hyvin, mitä tässä tapahtuu, että se haittaisi katsomista. Milloinkahan voisin katsoa tv:stä elokuvaa, jota en ole ennen nähnyt... hohhoijaa.