Tämä on niitä aamuja, kun olen jo melkein lennossa. Ja mitä olenkaan tehnyt lentoon päästäkseni, kun heräsin klo 7  tähän kauheaan flunssan tunteeseen (ei vain hellitä tauti. toim.huom)  Finrexiniä naamariin ja taas jalka nousee.

Olen herättänyt koululaisen ja saanut hänet koulutielle - tunnin myöhässä, joka ottaa äitimuoria päähän. Olen vahvistanut itseäni kaurapuurolla, juonut kahvia. Vastaillut sähköposteihin ja siivonnut sähköpostiosoitteistoa. En voinut olla tulematta tännekin. Vain nopeat kommenttivastaukset ja pikku postaus.

Pari asiaa, joista jään paitsi näiden työaikojeni takia: 
1.  
tämän iltainen miesten taitoluistelun vapaaohjelma. Tiedän kyllä, että voisin ottaa nauhalle ja katsoa myöhemmin. Mutta kun ei ole toimivaa videonauhaa ja sitä paitsi. mistä sen tietää mihin aikaan Plusenko (?) luistelee, pitäisi ottaa koko iltaohjelma. Onkohan tuo nimi edes sinne päin, en nyt jaksa nousta ja lähteä tarkistamaan.
2. en pääse Hectorin konserttiin ja se minua harmittaa vielä enemmän. Voi kuinka olisin halunnut kuulla hänen kuolemattomia joikujaan... Tarjan vaalikiertueella hän esiintyi ja on niin karismaattinen, että ilman muuta tässä olisi ollut konsertti, johon olisin mennyt.