Eilen hain Golfin ammattikoululta. Olivat purkaneet ja puhdistaneet kaasarin. Opettaja lähti kanssani koekäyttämään autoa. Ensimmäinen ero aikaisempaan ilmeni heti: Se käynnistyi tosi hyvin, aikaisemmin joutui aina kaasua painamaan, että sen sai käyntiin. Kävimme tankkaamassa ja ajoimme lenkin moottoritiellä eikä se pysähdellyt yhtään kertaa. Ääni on sellainen käheä, mutta ope sanoi, että se kuuluu tämän auton ominaisuuksiin.

Auto siis saatiin kuntoon! Olin niin onnellinen sieltä ajaessani, että suunnittelin jo sen pitämistä jatkossakin, sillä kun on hyvä ajella saarimökille ja pitää se siellä ajopelinä. Mutta pikku hiljaa mieleeni muistui, että se on alkanut jo ruostua ja seisonnassa pitäminen ei asiaa kyllä paranna. Joka tapauksessa pääsemme siskon kanssa sillä saareen ja jätänkin auton sinne hänen käyttöönsä, kun palaan itse junalla kotiin.

Saareen emme ole lähdössä ihan kohtakaan, eihän sisko ole vielä Suomessakaan. Ensin on tehtävä veroilmoitukset. Tai siis on täydennettävä veroehdotukset ja niitä minulla on aika monta tehtävänä... Onneksi palautuspäivä on vasta 15.5.07. Lehdessä luki, että joku joutuu palauttamaan jo 8.5.

Tänään lähdemme miehen kanssa venettä kunnostamaan, saa nähdä selviämmekö siitä ilman kähinöitä. Aina tuppaa tulemaan riitaa, kun yritämme yhdessä jotain tehdä.