On kaikenlaista säätöä ollut viime aikoina: viimeinenkin lapsi on muuttanut kotoa. Koska tytärkin muuttaa toiselle paikkakunnalle melkein samaan aikaan, on mummolla ollut lasten hoitohommia. Aatonaattona oli hautajaiset. Onneksi joulun pyhät olivat ihan rauhalliset, varsinkin, kun saimme olla kahdestaan kotona tuon 30-vuotisen sodan toisen osapuolen kanssa.

Kyllästyin lopullisesti pöytäkoneeseen, joka oli alkanut temppuilla. Juuri ennen joulua käytiin hakemassa uusi kone. Windows7.  Sen kanssa oli kaikenlaista mukavaa säätöä muihin ennestään oleviin laitteisiin yhteensopivaksi.

Tänään olen säätänyt Elisan Viihdepakettia, joka toi muassaan uuden modeemin ja tallentavan digiboksin. Olin juuri ennen tätä päivää saanut asennettua tallentavan dvd-aseman vihdoinkin siihen kuntoon kuin sen kuuluukin: tallentaa telkkariohjelmia dvd:eille. No nyt se ei enää toimii, mutta viihdepaketti toimii ja telkkarikanavat. Ja hyvin toimii tämä uusi tietokonekin.

Eilen illalla tai oikeastaan puolen yön aikaan löysin tältä koneelta Mahjong-pelin. Tiedän, että muutkin teistä sitä pelaavat.;)  Minä en ole siihen aikaisemmin tutustunut. Innostuin tosi paljon siitä enkä meinannut päästä nukkumaan, kun en saanut sitä läpi. Ensin meni ihan hyvin Rapu, mutta sitten ne seuraavat eivät enää mennetkään. Vasta kun sain toisen onnistumisen pääsin nukkumaan. Kello oli yli 2. Nyt aion yrittää uudestaan.

p.s. Pian pitäisi alkaa valmistaa kevään opetusmateriaaleja.