Lapsia hoitamassa taas ja eilen ja koko viikon. Iltaisin töissä. Kotona olen yöpynyt, kun ekana yönä olin täällä, mutta nukkumisesta ei tullut yhtään mitään, kun nuo ytykät heräilivat koko yön.

1-vuotiaan vien nyt lääkäriin klo 10 (isompi lähtee mukaan) ja sitten juoksutan molemmat pojat päiväkotiin rattailla. Toivottavasti ennättävät ruokailuun. Olen myöhäistänyt Imatralle menoa - juna lähteekin yhden jälkeen, mutta kiirettä pitää. Eilen töistä kotiin mentyäni etsin sentään juhlaillalliselle vaatteet. Vaikka minulla on paljon esiintymisvaatteita, en meinannut millään keksiä mitä laitan. Päädyin seuraavaan ratkaisuun: pitkä viininpunainen täyskello hame, yläosaan musta läpinäkyvä pitsimekko, jota en ole koskaan käyttänyt, sen rypytän toiselle lantiolle kiinni kalevalakorulla. Kaulaan, korviin ja ranteeseen korut, joissa on turkoosi onnenmuletti: pyhä pillerinpyörittäjä, lisäksi harteille viininpunainen kultakoristeinen itämaisen tanssin kolmiohuivi. Voila!

Farkut on lyhennetty. Hiukset värjätty kotikonstein: ovat kyllä liian tummat, mutta sille ei voi nyt mitään. Värin piti olla kastanjanruskea, en tiedä, minkä värinen kastanja on enkä kerkiä netistä katsoa.

Eiköhän se tästä ala IHANA VIIKONLOPPU. Sitä toivotan myös teille.