On tehtävä toinen postaus heti edellisen perään. Olisin voinut kirjoittaa molemmat samaan, mutta kun ne ovat eri asiaa ja kirjoituksesta olisi tullut niin pitkä, niin kirjoitan vielä toisen postauksen.

Olen miettinyt, että pitäisikö perustaa toinen blogi.

Muistan, kuinka MM kirjoitti blogia, jossa hän laski päiviä eläkkeelle jäämiseen. Nyt hän elää eläkkeelle jäännin jälkeistä aikaa ja nousevin numeroin.

Olen päättänyt, että jään eläkkeelle ensi keväänä tai kesänä. Nyt olisi sopiva aika aloittaa uusi blogi: kuukauden vaihde. Elokuun aikana minun on valmistauduttava viimeisen opetusvuoteni opetuksiin.

Mitä mieltä sinä olet, olisiko hyvä olla toinen blogi viimeisestä työvuodesta? En tiedä, kenelle sitä kirjoittaisin. Itselleni ehkä eniten..haluaisin myös keskustella sen kautta toisten kanssa.

Tällä Harmaan Pantterin -blogilla on vakiintunut lukijakunta ja blogista on viime aikoina tullut aika paljon valokuva-aiheinen... ajattelin, että jos perustan toisen blogin, en niinkään käytä sitä valokuviin vaan nimenomaan pohdiskeluun työelämästä ja siitä poisjäämisestä. Toisaalta pohdiskelen, että tuleeko tälle Harmaan Pantterin -blogille sittenkään liikaa sisältöä, jos pohdiskelen tässä jo vakiintuneessa blogissa.

Olisi kiva kuulla, mitä mieltä sinä olet.