Viime viikon loppupuolelta saakka en päässyt pankkiohjelmassa laskun hyväksymisruutuun. Ruutu ei aktivoitunut. Tämä oli aivan uusi ilmiö, siihen mennessä kaikki oli toiminut ihan hyvin sen jälkeen kun Sampo-pankin tunnukset ylipäänsä alkoivat toimia. Alkuvaikeuksia oli silloin, kun se siirtyi tanskalaisten omistukseen.

Perjantaina en enää päässyt soittamaan pankkiin (pankkiaika ohi) enkä päässyt heille viestiäkään kirjoittamaan, koska sama hyväksymisruutuongelma tuli sielläkin vastaan.

Tänään sain yhteyden pankkiin.

"Käytättekö Firefoxia" "Kyllä" "Uuden Firefoxin kanssa on yhteensopivuusongelma Javan kanssa. Onko teillä Safari-selain." "On" "Yrittäkääpä sillä, sen pitäisi toimia. Ongelmaa yritetään kyllä ratkaista."

Safarilla pääsin pankkiin ja sain laskut maksettua. Seuraavaksi siirryin eläkeblogiani "Viimeiset tanssit" päivittämään ja tietysti jatkoin Safarilla edelleen. Siellä tuli ongelmia sen kanssa. Ylhäällä olevat muotoilurivit, linkkirivit ym. eivät tulleet näkyviin. En niistä piitannut, vaan kirjoitin mitä kirjoitin. Julkaisusta puuttuivat kappalejaot ja kirjoitus oli yhtenä pötkönä.

Seuraavaksi otin yhteyden nurkka.fi -yhteisöön (liityin siihen). Tuomas vastasi heti: Safari ei toimi vanhan Vuodatus-editorin kanssa 100 %:sti. Eipä muuta kuin editoria vaihtamaan. Ja taas toimii ! Vaihdoin uuden editorin myös tähän blogiin.

Mietityttää vielä se, että johtuuko myös muut viikonlopun hidastukset ja käyttöongelmat Firefox-päivityksestä. Toistaiseksi siirryn siis käyttämään Safaria. Hankalinta on se, että salasanat on annettava nyt uudelleen.

Tällaista tänään.