Aivan samoin kuin viime tiistaina: heräsin klo 4 unet silmistä karisseena. Vanhentuneiden teelehtien liottamisen sijaan keitin kahvit ja luin lehden. Kävin peruuttamassa Kirjakerhon kirjan - olikin viimeinen peruutuspäivä. Lähetin pojan tyttärelle e-synttärikortin, tytöllä on tänään 16-v synttärit. Kävin tutkimassa liikuntatoimen vapaita salivuoroja toukokuulle.  Ajattelin jatkaa harjoituksia opistojen päättymisen jälkeen...

Halusin kirjoittaa blogia, mutta sitten heräsi mies. Minua alkoi ärsyttää, kun hän istui tuossa keittiön pöydän ääressä ja luki lehteä. En minä voi kirjoittaa, kun hän siinä istuu.
Haluan kirjoittaa kaikessa rauhassa.

Minun orastava kirjoittajaurani päättyi silloin, kun hän jäi eläkkeelle. Ennen sitä, kun molemmat lapset olivat menneet kouluun ja hän töihin, pyhitin jokaisen arkiaamuni pari ensimmäistä tuntia kirjoittamiselle. Häiriinnyin hänen läsnäolostaan niin paljon, etten pystynyt enää kirjoittamaan. Tämä blogi on tullut elämääni kirjoitus harrastuksen elvyttämiseksi. Mutta näköjään edelleen häiriinnyn hänen läsnäolostaan. Onneksi hän meni takaisin nukkumaan.

Kissalle tuli hyvä koti uuden näytön laatikosta ja siinä olevasta styroxista. Styrox on varmaan lämmin. Tämä meidän kissa, Hitti, on sisäkissa. Sveitsissä Tsüseli -kissa, joka on jo 20-vuotias (laitan myöhemmin kuvia hänestä) oli yöt ulkona. Siitäköhän johtui hänen vahva turkkinsa ja muutenkin reipas kuntonsa.

Tänään menen hakemaan tyttären pojan päiväkodista päiväunien jälkeen ja ehkä tulemme tänne tai menemme kirjastoon. Niin vähän yhteistä aikaa meillä nyt on ollut, että poika ihan vierasti minua, kun viikko sitten kävin viemässä tuliaisia. Ei hän puhunut pukahtanut vähään aikaan mitään, katsoi vain alta kulmiensa. Kun tuliaiset oli katsottu ja niillä leikitty, uudet kirjat pariin kertaan selattu, tarttui hän sormestani ja vei omaan huoneeseensa, istutti tuoliin ja alkoi leikkiä. Valitettavasti yhteinen aikamme loppui pian, kun minun piti lähteä töihin. Tänään ennätämme olla pari tuntia taas yhdessä.

Nytpä taidan minäkin mennä nukkumaan.

Hei! Onko tekstini teille liian isoa?? Aikaisemmassa näytössä kaikki oli jotenkin pienempää, myös teksti. Fontin kokoa en ole mielestäni vaihtanut.

Klo 7.40 lisätty: pyöriskelin sängyssä tunnin verran ja nousin klo 7. Ehkäpä se kahvi olisi kannattanut jättää väliin.