Onkohan laitonta julkaista täällä kuva pantterirasiasta? Minusta tämä on niin hauska. Löysin muitakin mukavia pantterin kuvia, niistä myöhemmin. Tuossa kuvan alla on joka tapauksessa osoite, josta olen tämän ottanut. 

Vietän taas vapaapäivääni. Viikonpäivät menevät sekaisin, kun sunnuntai on minulla työpäivä enkä millään tahdo muistaa, että perjantai on arkipäivä.
Kello soi seitsemältä, kun herättelen poikaa aamuisin kouluun. Tänä aamuna en saanut häntä heräämään, aina hän vain sanoi: joo-joo. Kävin kuntosalilla, sitten hain apteekista Zinaxinia ja Multivitamineeja, kaupasta ruokaa ja jätskiä ja menin tyttärelle jätskikahville. Vauvelille oli tullut uusi hammas ja hän oli jälleen oma hyväntuulinen itsensä, kun oli kitissyt jonkun päivän eikä oikein syönytkään. Vauveli konttaili pitkin lattioita uusia hampaitaan narskutellen.
Tyttärelle oli tullut käräjäoikeudesta miehensä vireille laittama avioerohakemus. Miehellä on nyt tolkuttomia vaateita, joita ei voi hyväksyä. Kaksi viikkoa on aikaa tehdä vastine. Kunhan edes ymmärtäisi, mitä tarkoittaa yhteishuoltajuus. Minäkään en sitä sanaa ymmärrä. Silloin kun itse olen eronnut, ei tällaista termiä ollut olemassakaan. Tytär soittaa lastenvalvojalle. 

Kun tulin kotiin, poltin käämit, koska poika nukkui vielä. Siis hän ei mennyt tänään kouluun ollenkaan. Minä en voi pinnausta ymmärtää enkä hyväksyä. Se on niin tavattoman raivostuttavaa, kun hän piut paut välittää koulusta. Väkipakolla sinne hänet saan menemään, mutta siis tänä aamuna en ollenkaan.

Sitten vein kesäauton työttömien autokorjaamolle. Öljyt lensivät autosta pihalle, ts. moottorin päälle. Vanha tietäjä ts. korjaamon pomo kertoi konetta katsomatta, että huohotusputki on jäätynyt. Auto meni siis sulatukseen ja katsellaan maanantaina, onko vika vain jäätyneessä putkessa vai onko jotain muutakin vikaa. Pojan autolla-ajoharjoittelut ovat siis tauolla enkä muutenkaan olisi autoa antanut, kun ei kouluun mennyt.

37512.jpg

:  Tämän kuvan osoite:       www.mepyuk.com/pro/ zoo/html/wildkatze7.html.