"Valitse vähintään kolme näyttelijää, elokuva- tai tv-hahmoa, joita muistutat tai joita sinun on sanottu muistuttavan. Laita blogiisi vähintään yksi kuva jokaisesta ja kerro miksi juuri hän. Lopuksi haasta kolme kanssabloggaajaa."

Mummeli heitti ylläolevan haasteen. Tämä oli aika paha. En taida muistuttaa ketään tai sitten moiset lausunnot ovat unohtuneet. Palaan tähän vielä myöhemmin ja laitan haasteet. Nyt pitää taas lähteä harjoituksiin.
Haasteet lisätty 21.6.: Alastalo, Äijä, Maijamuru

Kerran murrosikäisenä tyttönä eräs arvostamani vanhempi tyttö tokaisi minun muistuttavan aivan ilmiselvästi Romy Schneideria (tämä oli muuten mummelillakin). Romy Schneider oli tuolloin suuri ihanne murrosikäisten keskuudessa, koska hän näytteli iki-ihanissa Sissi-elokuvissa.
107320.jpg Romy Schneider

Ketään muuta minun ei muistaakseni ole sanottu muistuttavan, siksipä laitan tähän kuvan, ketä halusin muistuttaa. Brigitte Bardot, Bardot, Brigitte oo-oo-oo. Voi kuinka ihana on hän! Etsin valokuva-albumistani kuvia, jotka olisivat muistuttaneet tuosta ajasta. Olihan siellä pönkkähameita ja otsatukkaa...  mutta ei tuollaisia muotoja.
BB piti joskus pikkuista huivia päässä ja minua huvitti näitä vanhoja kuvia katsoessa, että eräässä kuvassakin joka tytöllä on sellainen pieni kolmiohuivi päässään.

107350.jpg Brigitte Bardot

Nykyään kun toimin tanssinopettajana, mies usein huikkaa, kun lähden:
"Taas se meidän Samuliini lähtee"

Siksi laitan seuraavaksi Aira Samulinin kuvan. Hän onkin hyvin ihailtava liikunnallinen ihminen, vaikka silloin ennen vanhaan häntä ei niin arvostettu. Tänään kuulun hänen ihailijoihinsa kuten ehkä nuo machotkin tuolla taaempana.107352.jpg Aira Samulin