Koneasennuksia taas tänään. Ensimmäinen kotiin hankittu tietokone on vielä ollut tallessa samoin kuin siihen aikanaan asennetut kirjoitin ja skanneri. Kun hankittiin uusi tietokone, hankittiin uusi skanneri ja valokuvatulostin. Myöhemmin ostettiin tietokonepelaamista varten vielä yksi kone pojan käyttöön.

Kun nyt olen tyhjentämässä huushollia, tämä vanha tietokone oli tietysti tarkoitus hävittää. Tänään vein sen tyttären pojalle (3 vuotta).... Kone on ihan hauska Compaq 2550, jossa on kovalevy ja näyttö yhdessä.
Kun laitoin tietokoneen päälle, päivämäärä ja kello olivat oikeassa ajassa, vaikka kone on ollut kiinni viimeiset viisi vuotta. Sekös minua hämmästytti...!

Koneessa on ihan hauskoja lasten ohjelmia ja niitä pikkuisen kanssa räpiköimme. En tiedä, oliko se nyt mikään niin hyvä idea antaa pienelle pojalle tietokone, mutta innostunut hän oli. Hänellä on nyt oma tietsikka. Sovittiin saman tien äidin ja pojan kanssa, että sitä käytetään vain viikonloppuisin ja silloinkin vain, kun mummo on käymässä.

Hauskaa oli löytää myös vanhoja 2002 kirjoitettuja tekstejä koneen uumenista.