Marja kierrätti meemin viisi hyvää minussa mur-mur -minulle. Olen usein ollut tilanteissa, joissa on täytynyt keksiä itsestään viisi---kymmenen hyvää ja vastaavasti viisi---kymmenen vikaa. Vikalista täyttyy helposti, mutta hyvät ovat kannon alla. Yritänpä keksiä hyviä puolia itsessäni. Pitäisikö keksiä niitä. jotka ovat toisten mielestä hyviä vai niitä, jotka ovat omasta mielestä hyviä. Taidan keskittyä niihin, jotka ovat omasta mielestäni hyviä puoliani:

Vasen puoli. jos katsotaan valokuvasta. Oikea puoli jos kuuntelen tuntemuksia. Oikealla puolella on vähemmän lihaskramppeja ja oikea puoleni on varmempi. Tosin en ajattele sitä usein enkä toimi sen perusteella. Valokuvassa vasempi puoleni on parempi.

Suorapuheisuus - tämä on hyvää ainoastaan omasta mielestäni. En panttaa omia mielipiteitäni ja myös seison niitten takana. En viitsi sanoa, mitä mieltä muut ovat tästä.

Lupausten pitäminen. Jos lupaan jotain tai jos lupaudun tekemään jotakin, pidän lupaukseni.

Olen hyvä selviämään luonnon ehdoilla. Sen testaamiseen ei urbaanissa elämässä ole mahdollisuutta kuin kesälomalla,  enkä olekaan varma, pärjäisinkö talvessa. Mutta kesällä pärjään niin metsässä kuin järvellä säällä kuin säällä.

Olen hyvä kokkaamaan isolle porukalle luonnon olosuhteissa vaatimattomista ruoka-aineista. Tulkaapa katsomaan, kuinka monta ruokalajia saa loihdittua synttäreiltä tähteeksi jääneistä lenkkimakkaroista viikon aikana (ei sähköjä ja on helle)

Haaste menee eteenpäin:
Mummelille ja Maijamurulle