Hiihtoloma alkaa olla lopuillaan ja mitäpä tulikaan suunniteltua lisääntyneen ajan käytön varalle. Kirjoitin 21.2. näin:

Ensi viikolla on hiihtoloma ja kuvittelen tekeväni kaikenlaisia sellaisia asioita, joihin nyt en ole satsannut niinkuin esimerkiksi
     -
siivoaminen 
     -
kuvankäsittelyohjelman harjoittelu
     - kotisivun päivittäminen ja yksien kotisivujen luominen
     - kirjoitan kauhutarinan...
     - ulkoilu jääköön toisten huoleksi ja liikunta

- Siivoamista en ole aloittanut. Jouluna on viimeksi siivottu (uskaltaakohan tätä edes tunnustaa)

- Kuvankäsittelyohjelmaa olen harjoitellut, viimeksi tein panoraamakuvan. Harjoittelin myös kameranjalustan käyttöä. Kävin vauvelia kuvaamassa ja ulkokuviakin on tullut otettua. Olen lisännyt kuvia Rakastan talvea sivulle!

- Omia kotisivujani en ole päivittänyt. Yhden tilatun kotisivutilan otin käyttöön, materiaalia en ole vieläkään saanut, joten en ole voinut sitä työstää. Vasta index-sivu on luotuna.

Kauhutarina on vielä vaiheessa: huomenna on Hesassa seminaari ja minulla on kauhutarinan pohja tuossa "Tuntien jälkeen" -tarinassa. Tarkoitukseni on muokata sitä vielä tänään. Viime yönä näin uuden painajaisen - en tiedä alkaisinko sitäkin kirjoittaa.

- Ulkoilu. Olen yllättänyt itsenikin ulkoilemalla joka päivä. Eilen oltiin vauvelin kanssa eka kertaa pulkkailemassa. Liikuntaakin on tullut harrastettua, kun on lomasta huolimatta ollut tanssiharjoituksia ja -tapahtumia.

TALVENTÖRRÖTTÄJIÄ

44257.jpg