Aamulla säntäsin ylös sängystä, kun muistin, että talossa on vesikatko klo 9-11. Klo oli 9.10 ja vesi oli poikki. Harmitti mahdottomasti, kun en saanut aamukahvia. Vessassakaan ei ole kiva käydä, kun tavara jää killumaan veteen.

Avasin tietsikan... ja aloinkin väsätä kotisivuja, joista sain illalla alustavaa tietoa. Oli mukava taas alkaa luoda uusia sivuja. Tilaaja ei ole vielä kovin paljon toivomuksia esittänyt, mutta jostainhan sitä on alettava. Vähän alkoi päätä jumputtaa kahvin puute. Kaksi tuntia vedettömyyttä meni kuitenkin ihan hujauksessa ja nyt on ensimmäiset kahvikupilliset juotu.

Ulkona on tavattoman kaunista. Pakkanen on kuorruttanut puut ihaniksi. Lainasin eilen kameran tyttärelle.

Alan valmistella iltamenoa. Pidämme kollegan kanssa hiihtolomahappeningin kartanossa ja siellä pitäisi olla klo 17. On koottava tavarat: vaatteet, levyt, rummut ym.  On käytävä kaupassa ostamassa tarjottavat. Iltapäivällä on yksi ohjattava ryhmä - vain 45 minuuttia, mutta meneminen ja tuleminen vievät nekin aikaa - saattaa olla, että kun lähden klo 14:ksi pitämään tuntia, menenkin samalla reissulla Lidliin ja siitä suoraan kartanoon. Jossain välissä pitäisi syödäkin.

Enkä taaskaan ole perheeni käytössä koko päivänä. Voi kuinka huono äiti ja mummo!! Toivottavasti Mies innostuu laittamaan ruokaa. Tarvikkeita kyllä on.