Olin Tupperware-kutsuilla. Oli kyllä melkoinen sählinki ja meno siellä. Aikuisia oli kymmenkunta ja 1-2-vuotiaita lapsia oli viisi. Lapsista kaksi oli esittelijän, joka toimi myös emäntänä. Parivuotiaat pojat kaatoivat ensin kaikki lelulaatikot ja sen jälkeen alkoivat tapella leluista. Kun he eivät saaneet tarpeeksi huomiota, toinen heistä tarttui esittelypöydän tavaroihin ja alkoi heitellä niitä, kun sekään ei riittänyt, hän alkoi heitellä cd-levyjä ja kukkatelineitä. Ja äiti (esittelijä) kirkui pojalle.

Jollain tavalla saatiin tarjoilut pöytään ja kahvitkin juotua. Esittelyt menivät kyllä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ainakin minulla. Mitään en tilannut. Ovat inhottavan kalliita kaikki, vaikka hyviä tuotteita ovatkin. Toimituskulu on peräti 1,30 Eur, minusta se on paljon.

Ehkä on hyväkin idea pitää kutsuja kotona, mutta täytyy olla aika hyviä tuttuja ja lapsiystävällistä porukkaa, että jaksaa sen pari tuntia. Kun tulin kotiin, olin ihan puhki. En avannut mitään laitteita, en telkkaria, en radiota enkä tietokonetta. Istuin keittiön pöydän ääressä ja nautin hiljaisuudesta ja yksinäisyydestä (mies ei ollut kotona)

Ehkä olisi pitänyt mennä tänä iltana kuitenkin siihen joululaulutilaisuuteen.