Eilen olin niin poikki, että jätin harrastukseni: venäjänkielen kurssin ja digikuvauskurssin väliin. Pitämieni omien aamutuntien jälkeen pääsin yhden opiskelijan kyydissä tänne omaan kaupunginosaan ja juutuin vaalitilaisuuteen. Tarkoitukseni oli vain juoda pullakahvit, mutta senhän tietää, miten vaalitilaisuudessa syntyy puhetta tuntemattomienkin kesken. Varsinkin kun tässä kaupungissa vanhusten hoito on huonolla tolalla.

Mikä on ensi sijaisen tärkeää millekin puolueelle, sitä pääsi kuulostelemaan tässä vihreiden, demareiden, kommunistien ja kokoomuksen yhteisessä kahvitarjoilutilaisuudessa. Sain heijastimen, tulitikkuaskin sinisin tulitikuin ja Toivo-karkin. Lopuksi tapasin vielä tuttujakin.

Kun tulin kotiin, kello olikin jo niin paljon, että hoidin muutaman pakollisen sähköpostin ja valmistauduin illan tunteihin. Tuntien jälkeen kävin kaljalla (yhdellä!) En edes elokuvaa jaksanut katsoa telkkarista, vaan menin nukkumaan klo 22 ja heräsin aamulla klo 9, nukuin siis yksitoista tuntia.

Edelleen ajankäyttöäni hallitsevat kaikki muut paitsi minä itse ja kerron terveisiä vain oman blogini välityksellä. Olen tosi iloinen kaikista yhteydenotoista ja kommenteista. Kyllä minä vielä joskus saan aikaa kirjoitella teidän ihanien ihmisten blogeihin, uskon niin. 

Näin Pantteri vietti viime yön:
39972.jpg