Aamukahvilla istun keittiön pöydän ääressä. Heräsin taas ilman kellon soittoa. Pidin yöllä parvekkeen ovea auki, koska kerrostalossa on kuiva ja lämmin ilma. On ihanaa kietoutua lämpimään peiton alle, kun hengitysilma on raikasta ja viileää. Veneessä on hyvä nukkua siitä samasta syystä: tarpeeksi viileää, varsinkin alkukesästä ja syksyllä. Lisäksi tietysti vielä veneen hiljainen keinunta ja laineiden liplatus veneen reunoihin ovat kuin tuutulaulua.

Kun istun keittiössä kahvilla, vedän villasäärystimet jalkaan ja lämpimän aamutakin päälle, koska tunnen vetoa vanhojen ikkunoiden vieressä. Taloon on tulossa ikkunaremppa ja siitä olen tyytyväinen. Mies heti pisti hanttiin, kun luki hallituksen kirjeen. Piti turhanaikaisena, vaikka itsekin valittaa vedosta. Talo on 29 vuotta vanha ja ikkunat ovat alkuperäiset. Naapurustoon, joka on rakennettu myöhemmin, ikkunarempat on tehty. Nykyiset ikkunat ovat energiaa säästävämpiä ja kauniimpiakin. Meilläkin ikkunapuitteet yhdessä huoneessa ovat kierot. Olohuoneen ikkunalasit kolisevat tuulessa eikä laseja oikein uskalla enää pestä, kun ne ovat niin hölvät.

Avasin nyt aamulla tietsikan, koska halusin katsoa dvd:ltä opetuksessa olevan koreografian: andalusialaistanssin. En ole vielä sitä katsonut, kun tulin tänne Vuodatukseen. Seuraavaksi teen aamupalaa ja alan katsoa tanssitallennetta. Opetustuntini alkavat klo 10. Minulla on kaksi ryhmää heti näin sunnuntaiaamusta ja iltapäivällä vielä yksi. Aamuryhmät ovat kävelymatkan päässä, iltapäivällä pitää mennä toiseen kaupunginosaan Saabilla (museoauto, sanoi veljeni.. :)