Kiitos kaikista mukavista kommenteista, joita olette kirjoittaneet valokuvalastuihini. En nyt erikseen niitä lähde kommentoimaan, sanon vain, että se olut näyttää niin huurteiselta, koska kameran linssi oli aivan huurteessa. Tunnelma majassa oli kuin suomalaisessa hiihtomajassa ennen vanhaan: hikinen ja kostea. Onkohan sellaisia majoja enää olemassakaan? Ja olut maistui tosi hyvälle kiipeämisen jälkeen. Söimme myös makkaroita ja hapankaalia ja nekin olivat hyviä. Hapankaali oli lämmitettyä ja siinä oli katajanmarjoja, se oli erikoista.

Melkein kahden viikon reissu Keski-Eurooppaan on takanapäin. Muistoja kertyi valokuvina ainakin neljättäsataa. Ostin uuden gigaisen kortin, kun puolen gigan kortti tuli täyteen. On tylsää katsella kuvia tällä puolihajonneella näytöllä, en ole niitä edes laittanut koneelle. Kohdepaikassa oli kunnon näyttö ja kuvat näkyivät niiiiin kauniina. Varmaankin sellaisina kuin teillä siellä omilla koneillanne. Nyt on kyllä lähdettävä ostamaan uusi näyttö. Vieläköhän siihen löytyisi rahaa? Pitänee mennä ainakin katselemaan. Gigantissahan alkoi alennusmyynnit. Sain juuri nyt uuden idean: poika lähti eilen armeijaan ja hänen koneessaan on uusi kunnollinen litteä näyttö. Taidanpa vaihtaakin sen näytön tämän vikaisen putkinäytön tilalle, että pääsen katselemaan kuvia, joita en taas hänen koneelleen viitsi laittaa.

Tulin sunnuntai-iltana kotiin. Ennätin juuri sopivasti Amazing Raceen ja katsoin vielä hauskan elokuvan The school of rock. Maanantaina eli eilen selvittelin kosmetiikkapaketin, joka oli tullut matkani aikana, lähetin pojan armeijaan, vastailin sähköposteihin, availin saapuneet postit ja riensin illalla tunteja pitämään.

Olisi luullut, että pidettyjen tuntien jälkeen nukun hyvin, mutta ensin en meinannut saada unta ja kun heräsin vessaan klo 4, unet olivat jo pyyhkiytyneet. Ehkä olen levännyt tarpeeksi lomallani enkä enää tarvitse unta. No kyllä tämä valvominen kostautuu jossain vaiheessa. Nyt aamuyön tunteina on hyvä päivittää tämä päiväkirjansa.

Tänään olisi ohjattu kuntosalitunti klo 9.30. Jaksankohan sinne saakka valvoa vai pitääkö mennä nukkumaan parin tunnin valvomisen jälkeen kuten usein tapahtuu, kun unet ovat jääneet kesken. Laitoin Nukkumatin Kiusaus -teetä likoamaan ja kohta se onkin jo valmista. Ostin tuota teetä jostain luontaistuotetapahtumasta jo useampia vuosia sitten. Tee sisältää kanervankukkia, horsman- ja vadelmanlehtiä ja mausteena on ripaus piparminttua. Kanerva rauhoittaa ja nukuttaa. Lapussa näkyy lukevan, että parasta ennen on 1/2006. No ei tämä ainakaan pilaantuneelta näytä ja hyvältä maistuukin.