PANTTERI RIEMUITSEE (LAJITOVERIEN) JÄÄKIEKKOLEIJONIEN MENESTYKSESTÄ

On ollut hienoa seurata Leijonajoukkueen menestystä Bratislavan kisoissa. Vaikka jokainen hetki ei olekaan ollut ilon hetki. Etenkin silloin, kun on pelaajien päreet ovat palaneet ja niitä 2-minuuttisia on tippunut kuin taivaalta ei-toivottuja lahjoja, niin Pantterilta on melkein itku päässyt. Yksi möhläys päättyi vastustajan rangaistuslaukaukseen.

Mutta nyt on ilon hetki ja kompastelut takanapäin. Mitä ilotulitusta olikaan loppuottelun viimeinen erä, moista kalkkia on Suomen joukkue saanut joskus aikaisemmissa otteluissa itse niellä. Nyt sen sai niellä Ruotsi, joka oli täysin lyöty - he suorastaan seisahtuivat Suomen jyräyksen edessä. Ja Ruotsin maalivahti, joka oli niiiin hyvä, että vain yksi maali oli turnauksessa tähän mennessä mennyt hänen taakseen, päästi nyt kuusi maalia reppuun.

On se vaan hienoa, että Suomi voitti maailmanmestaruuden. Jossain vaiheessa turnausta Pantterikin tuumi, että se saattaa olla mahdollista ja viimeistään Venäjä-pelin jälkeen Pantteri oli melkein varma. Mutta niin monta kertaa Suomen joukkue on suorastaan hyytynyt loppuotteluissa, että oikeita toiveita ei voinut elätellä tänäänkään.

Tämä oli JYTKY jos mikä! Ja ihana sellainen.