On Tanssivalla Harmaalla Pantterilla kova kunto: rasituksen jälkeen mitattu syke oli 112. Steppilaudalla menin aikamoista vauhtia ja otin kädetkin mukaan, että syke vähän nousisi edellisestä kuntopyörällä ajetusta 96:sta. Vähän se nousikin! Hiki kihosi pintaan, hengitys ei mennyt läähätyksen puolelle, toteutui PPP (Pitää Pystyä Puhumaan).

Kuntosalilta menin tyttärelle. Valokuvasin vauvelia, soittelin hänelle kännykkää ja katsoin, kun hän konttasi tuhatta ja sataa äitinsä perässä. Todellinen vauhti-Ville. Hänellä on hauska juna, jota voi kahvasta kiinni pitäen työnnellä ja sitä hän todella työntää innolla ja hihkuen edestakaisin.

Siinä juttelimme niitä näitä. Tytär oli saanut oikeusaputoimistoon ajan tiistaille. Olin jo pois lähdössä, kun vilkaisin tyttären paitaa. Piti heti viritellä kamera uudelleen, kun siinä oli kuva, joka nyt on mun kuvanani blogissa. Onkohan se pantteri vai leopardi??? En vieläkään tiedä. Sanotaanhan, ettei pantteri pääse täplistään ja tuolla otuksella on täplät. Toisaalta Herkun tekemä pohja on nimeltään leopardi ja yläpalkissa on saman oloiset täplät. Niin tai näin, kuva jää toistaiseksi tuohon.