Tanssivan Harmaan Pantterin blogi on viisivuotias. Synttärit olivat eilen. THP sai hienon kukkapuskan juhlan johdosta pitäjältään!

Haastattelimme blogin pitäjää PA:ta ja hän kertoi näin:

Olin kuullut luku- ja kirjoituspiirin ystävältä, miten voi perustaa blogin. Blogimaailma vaikutti mielenkiintoiselta ja salaiseltakin. Aluksi kirjoitin vain itselleni. Melkein pelkäsin, että joku löytää blogini ja lukee juttujani. (Ehkä se oli myös salainen haave. Toim.huom.)

Vähitellen aloin saada kommentteja ja kirjoittaa niitä itsekin. Huomasin, että kommentointi on blogin yksi perimmäinen tarkoitus. Miksi kirjoittaa bittiavaruuteen, jos ei kohtaa ketään. Pitkäaikaisin edelleen oleva ystävä on SusuPetal, joka neuvoi minua ihan käytännön asioissa. Tämä blogipohjani on hänen tekemänsä. SusuPetalin kehoituksesta uskaltauduin laittamaan blogini myös Blogilistalle, jota kautta sain uusia lukijoita, uusia virtuaaliystäviä.

  • Joskus on välähtänyt mielessä, että lopettaisinko. En lopeta.
  • Perustin tanssioppilailleni blogin, jonne kirjoitin tuntien jälkeen, mitä oli tehty ja muitakin ajankohtaisia tanssiasioita. Sen blogin olen lopettanut.
  • Perustin yhtä erikoista elämän vaihetta varten blogin, joka on edelleen olemassa, mutta on salainen.
  • Perustin eläkeblogin ja sitä yritän käyttää päiväkirjana, kun tästä Tanssivan Harmaan Pantterin blogista näyttää tulleen valokuvablogi.

Alkuperäinen kirjoittamisen tarkoitus on sittemmin muuttunut valokuva painotteiseksi.

KIITÄN KAIKKIA VIRTUAALISIA JA ELÄVIÄ YSTÄVIÄ. ILMAN TEITÄ TÄSSÄ EI OLISI MITÄÄN JÄRKEÄ