Sairasloma jatkuu opetuskauden loppuun. Onhan polvi parempi, mutta täysin kunnossa se ei ole. Omalle fysiikalle tuleekin pitkä loma, kun ensin on tämä kuukauden sairasloma ja sitten on vielä kuukauden joululoma eli työttömyysjaksohan se joulu on opisto-opella.

Kuntoutusohjeet sain; jalkajumppaa istuen. Kävellä saan ihan niin paljon kuin hyvältä tuntuu. Kuntopyöräilykin sopisi lääkärin mukaan. Kuntopyörää minulla ei ole, mutta kokeilin tänään oikealla pyörällä. Se ei tuntunut oikein hyvältä, täytyy myöntää. Sattui polveen. Pääasia oli kuitenkin se, että minulle ei ole tullut pyöräilypelkoa kaatumisesta.

Koska jalka on aivan ylirasittunut tänään ja mieli vähän alamaissa, lohdutan itseäni parilla (?) lasillisella JeanJean Chardonnay - viiniä. Sitä minä kävin pyörällä hakemassa. En ostanut LontoonRae-suklaata tänään.... parina iltana olenkin suklaan sijaan syönyt pähkinöitä ja rusinoita, nyt nekin loppuivat. Jotain rajaa pitäisi saada tuohon iltamässäilyyn. Kun ei ole liikuntaa, niin rasvat jää vyötärölle. Ehkä viinissä ei ole niin paljon kalorioita.... toisaalta itämaisella tanssijattarella pitäisikin olla vähän pehmeyttä.... eikö niin?

Sehän tässä on hyvä puoli, että voin bloggailla tuntitolkulla päivittäin....