Rouva ei yleensä esiintymään lähtiessään tsekkaa asujen kuntoa. Koska jos ne on laitettu ehjinä ja tuuletettuina henkariin, niin tietysti ne ovat kunnossa, kun ne seuraavan kerran otetaan käyttöön. Levyistä on kopiot esiintymisiä varten, ettei tarvitse alkuperäisiä rasittaa. Usein Rouva on kuljettanut myös alkuperäiset levyt mukanaan, koska kaikissa soittimissa kopiot eivät suostu toimimaan.

Rouva oli kutsuttu esiintymään 5-kymppisille. Hän oli harjoitellut tansseja vielä samana aamuna. Saman kopio-cd:n hän otti mukaansa ja jätti tällä kertaa alkuperäisen kotiin. Hän pakkasi kassiin asun, jota oli juuri edellisenä keskiviikkona käyttänyt.

Kun Rouva otti puvun kassistaan juhlapaikalla, koko selän mittainen vetoketju olikin jumissa. Rouva oli keskiviikkona vetänyt vetoketjun liian pitkälle, kun siinä ei ollut topparia ja nyt se ei inahtanutkaan. Kaksi Rouvaa hänen lisäkseen yritti korjata vetoketjua, mutta eihän se onnistunut.

Rouva repäisi koko vetoketjun auki, koska pujottaminen jengoille ei siis onnistunut. Pukeutumishuoneessa oli hakaneuloja iso paketillinen. Avustajat laittoivat selän mittaisen aukon hakaneuloilla kiinni. Sitten piti vain toivoa, etteivät hakaneulat kesken esityksen paukahda auki.

Ensimmäinen kaunis baladi laitettiin soimaan. Alku meni hyvin, mutta jo 15 sekunnin kohdalla se tapahtui ensimmäisen kerran: levy lakkasi hetkeksi soimasta, sitten musiikki jatkui ihan normaalisti. Kunnes taas tapahtui sama. Pysähdyksiä oli neljän minuutin biisin aikana varmaankin lähes kymmenen. Musiikki kuitenkin jatkui aina eteenpäin loogisesti ja Rouva pystyi pysymään koreografiassa. Tosin viimeisen pysähdyksen aikana Rouvan pokka petti ja hän alkoi hohottaa yleisön mukana sydämensä pohjasta. Yleisö oli koko tanssin ajan positiivisesti mukana kannustaen ja taputtaen. Tunnelma oli rento ja ainutkertainen niinkuin varmasti esityskin.

Seuraavat kaksi esityskappaletta soivat aivan normaalisti! Eivätkä hakaneulatkaan pettäneet.