Ensinnäkin kiitän sydämellisesti Marjutia ja Ehlanaa suosionosoituksista. Olen nöyrästi kiitollinen saamistani palkinnoista. Palaan niihin myöhemmin ja liitän osaksi blogiani!

Nyt on niin hektiset ajat, että en tänne blogiystävien joukkoon kerkiä ollenkaan.
Elisa.Netin etusivulla on kysymys, onko sinulla tarpeeksi ystäviä... kyllähän ystäviksi voi lukea myös vakkariblogiystävät. Niitä tässä vuosien varrella on kertynyt kiva määrä. Pelkään vain, että yksipuolinen ystävyys ei säily. Toivottavasti jaksatte kanssani ystävät. Vielä minä tulen luoksenne kommentein.
297431.jpg

Linkkilistani kaipaa kipeästi uusimista, älkää sitä seuratko. Siellä on linkkejä, jotka eivät enää toimi ja muutenkin ystävät täällä vaihtuvat, vanhoja jää pois ja uusia tulee. EDIT: puoli tuntia myöhemmin: Eihän koko linkkilistaa ole enää näkyvissäkään. Voi, voi, mistähän nyt löydän kaikki? EDIT: vähän myöhemmin: julkaisin indeksin kuten ohje kuuluu ja linkkilista ilmestyi takaisin.  :))

On tietysti hyvä, että on töitä, mutta kyllä työt haittaavat harrastuksia tänä syksynä. Jouduin jättämään venäjänkielen kurssin ja digikuvauskurssin. Viikon tunnit eivät yksinkertaisesti enää ole riittäneet nykyisiin velvotteisiin. Töitä minulla on enää marraskuun loppuun-joulukuun alkuun, sitten tulee kuukauden työttömyysjakso. Silloin tarvitaan ystäviä..... :)