Muutama päivä vielä kaupungissa poikia hoitamassa. Sitten suuntaan taas mökille. Tällä kertaa aviopuoliskon kanssa. Yritetään saada pojalta ilmastoitu auto lainaksi. Vanhassa Nissanissa voi tulla kuuma, kun ajaa 400 km kohti hellettä. Loppuviikoksi on onneksi jo luvassa helteiden helpotusta.

Elokuun alusta pitäisi eläkkeenkin alkaa "juosta". Ihana uutinen verotoimistosta oli se, että maksan vain 3 % ennakkoveroa eläkkeestä. Täytyy vielä loppuvuodesta tehdä tarkistus, ettei tule ikävää yllätystä liian vähän peritystä ennakosta. Enpä uskoisi, olenhan alkuvuodesta maksanut paljon ennakkoja.

Hieno asia on myös se, että olen saanut jo junalipun puoleen hintaan, vaikka ei ole mitään eläkekorttia.

Nyt mietin sitä, että ottaisinko kotisivutilani henk.koht. asioiden käyttöön, kun tanssiura on ohi. Kotisivu on toiminut tähän saakka ammatillisena mainossivuna...Toisaalta olen tainnut jo unohtaa, miten kotisivu tehdään Eikä ole tällä kertaa ohjelmaakaan enää käytössä. Riittääköhän blogi?? 

Olen nyt tyttären luona poikien kanssa. Äitinsä on töissä. Teen päivitystä tyttären koneella. Pojat alkavat esittää vaatimuksia nyt, joten heippa!