Heräsin jo puoli kahdeksalta, vaikka ei olisi tarvinnut. Laitoin kahvit tippumaan ja menin vääntämään papiljotteja päähän. Samalla kylppärireissulla voitelin vatsaani antiselluliitti voidetta. Pitäisi saada selluliitit sulamaan, kun tässä uudessa tanssisuuntauksessa tanssimme paljaalla keskivartalolla. Jos ne eivät sula, sitten ne ovat siinä. Mutta kaikkea täytyy kokeilla. Minullakaan ei juuri rasvavarastoja ole, mutta selluliittia on!

Ajattelin, että kahvi on varmaan jo valmista. Kauhistuksen kanahäkki! Jo toisen kerran kävi niin, että olin unohtanut laittaa kahvipannun keittimeen ja tip-tip-tip kaikki ruskea liemi oli ihan jossain muualla kuin missä olisi pitänyt. Siitä sitten vaan siivoamaan omia jälkiään - ei voinut edes ketään muuta syyttää, että kahvin keitto meni uusiksi. Pitäisi ostaa uusi keitin.... tästä kun on tippalukko ollut jo muutaman kuukauden rikki.

Lueskelin lehdistä jääkiekkotappion aiheuttamista reaktioista ym. Minä kun useimmiten jätän urheilusivut lukematta, niin nyt luin joka rivin. Eipähän siitä ole mitään sellaista sanottavaa, mitä ei joku toinen jo olisi sanonut. Kansakunnan murhe.

Loput tunnit tähän saakka olen tehnyt työhöni liittyviä asioita. Nimilistoja tanssiesityksiin, minuutteja ja sekuntteja levyiltä, tekijöiden nimiä.. Suunnittelua, puhelinsoittoja opiskelijoille, Liikuntavirastoon. Sähköposteja.. Monisteita.

Illalla on tanssiryhmän tapaaminen dvd:n katselun merkeissä ja kaikenlaisten asioiden sopimiseenkin on varattava aikaa. Harjoitussalilla emme keskustele, vaan harjoittelemme koko kahden tunnin ajan kerran viikossa. Uusi tanssisuuntauksemme - siis se keskivartalo paljaana - teettää paljon töitä.

Olen yrittänyt saada sivulleni laskuria. Logo on nyt tuossa kahteenkin kertaan, mutta en vielä tiedä, toimiiko se. Laskuri.net ei antanut sellaista laskuria, josta kävijöiden lukumäärä näkyisi mun blogissani. Mutta heillä näyttäisi olevan hyvä tilastointisysteemi, jos se nyt alkaa toimia.