Olen toista tuntia lukenut ja kommentoinut päivitettyjä blogeja. Itsellä ei ole mitään suurenmoista lisättävää. Pakinaperjantai kovasti kiinnostaa ja joskus siihen varmaan osallistunkin, kirjoitanhan enimmäkseen proosaa. Äiti teemasta tein jopa muistiinpanoja ja ajattelin ne myöhemmin työstää kirjoitukseksi. Mutta kun ei nyt oikein ole sytyttänyt, niin taitaa jäädä tekemättä. Sitä paitsi  jokaiselle tämän viikon päivälle on niin paljon hommaa, että en oikein ennätäkään.

Tiistait (tänään) ovat minulla kaupassa käynti ja ruoanlaitto päiviä. Pyykkiäkin pitäisi viedä koneeseen. Minulla ei ole enää vuosiin ollut omaa pesukonetta, kun talon alakerrassa on asukkaiden yhteinen pyykkitupa ja siellä iso kone, kuivatushuoneet ja mankeli.

Autokin odottaa edelleen ratkaisuja. Miestä en viitsi pyytää apuun ja poika tulee töistä vasta kolmen aikaan. Maijamurun ehdottama pumppu tuntuu tällä hetkellä parhaalta ratkaisulta. Onneksi katsastusaikaa on vielä melkein jouluun saakka.

Mukavaa tiistaita kaikille!

p.s. minusta tuntuu välillä, että en ole ollenkaan mukava ihminen. En haluaisi olla hankala, mutta usein olen..... päätellen saamastani palautteesta täällä oikeiden ihmisten maailmassa.