Tyttären tilanteet kiristyvät ja muuttuvat hetki hetkeltä. Eilen illalla hain tyttären vauvelinsa kanssa tähän lähiöön yöksi, kun miehensä oli lähtenyt ryyppyreissulle. Kun ajelimme autolla tänne päin, mies soitti ja kertoi olevansa poliisiautossa - oli ollut kapakkatappelussa ja kello oli vasta 20. Miksi tytär ei tullut omalla autolla - no kun avaimet olivat miehen taskussa.

Tänään käytiin tyttären kanssa katsomassa asuntoa, johon hän pääsee 1.1. muuttamaan. Ihan kelvollinen kaksio VVO:n talossa. Aika hyvässä kunnossakin, keittiö varsinkin, joka on remontoitu viime vuonna. Neliöitä on 62. Sitten tytär lähti heidän yhteiseen kotiinsa miehensä kanssa keskustelemaan. Muutaman tunnin kuluttua tyttö soitti, että nyt se sitten löi. Tytär oli pakannut välittömästi käsitavaransa, oli ottanut lapsen mukaan ja he olivat tyttären omalla autolla tulleet tähän lähiöön. Tytär saa asua tyttökaverinsa luona kunnes pääsee parin viikon kuluttua muuttamaan siihen VVO:n asuntoon.

Sitä vielä mietittiin, miten saadaan tyttären tavarat pois sieltä asunnosta. No kai sekin järjestyy.. Ompelukoneeni on siellä lainassa, kunhan ei mies sitä myisi eikä tyttären soittimia yms. Mies on myös saanut asunnon, joten asiat ovat siltä osinkin kunnossa.

Miksi sitten tytär lapsineen ei tule tänne lapsuuden kotiin. Ei halua tulla ja olisihan se vähän hankalaakin, kun tässä on vielä yksi koululainen. Tokihan minä heidät tänne ottaisin.