Kävimme tyttären kanssa asuntoa katsomassa. Kyllä oli nätti asunto ja tässä ihan lähellä. Vuokranantaja tuntui hyvin selkeältä ja päättäväiseltä. Tyttäreen ja vauveliin hän suhtautui positiivisesti. Eikä kai minun mukanaolonikaan pahitteeksi ollut. Huomenna selviää, saako tytär tämän asunnon vai ei. Tyttären miehellekin oli tarjottu asuntoa tästä samasta lähiöstä.....

Nostin piparitaikinan lämpenemään ja aloitan joulupipareiden paiston, kun mies haihtuu keittiöstä. Toistaiseksi hän juo siellä aamukahviaan ja lukee päivän lehtiä. Joka jouluisen hedelmäkakun leivon myös ja vielä pullaakin, jos jaksan ja miksen jaksaisi.

Illalla menen Tupperware-kutsuille ystävättäreni kanssa. Ystävättären kanssa on pitänyt mennä pizzalle ennen joulua, mutta onkohan se pikkujoulu tapaaminen nyt nämä muoviastia-kutsut. Ehkä siinä käy niin. Toisen ystävättären kanssa joskus aikaisempina pidimme glögi-iltoja joulun alla, mutta nekin ovat vajonneet unholaan. Ehkä kukin elää tahollaan niin kiireistä omaa elämää, että kontaktien pito on sähköpostien ja kännykkäviestien varassa.

Luin eilen illalla Lumen Tajua ja se tuli uniin. Kuinka joku voi kirjoittaa niin ytimiä myöten?