Olin vauvelia hoitamassa tänään ja menen huomennakin. Minulla onkin ollut aika vähän vauvelin hoitomahdollisuuksia. Niin että ihan mukavaahan se oli, paitsi kun äitinsä soitti ja laitoin puhelimen vauvelin korvalle - niin siitäkös meteli syntyi. Herrajestas kun hän huomasi yht'äkkiä, että äitiä ei ole missään. Aika kauan meni ennenkuin hän unohti asian ja lopetti itkun. Ei meillä muita konflikteja ollut, paitsi se, etten meinannut saada vaippaa auki, kun en millään nähnyt, mistä se teippi alkaa ja uuden vaipan laitossa oli sama ongelma. no - huomenna varmaan kaikki sujuu jo paremmin. Vauveli on nyt 8 kk ja niin aurinkoinen ja mukava, harjoittelee koko pienellä tarmollaan liikkumista.

Pariskunta hakee kumpikin omaa asuntoa. Se on harmillista. Varsinkin nyt kun itse oli siellä heidän kotonaan ja heillä on nätti asunto ja rauhallinen kotoisa olo, niin tuntuu aika pahalta, kun joulukin on tulossa, että kaikki revitään alas. Tyttären mies sanoi, kun tuli töistä, että näin nyt ja kohta taas etsitään yhdessä asuntoa... Hän oli vaihteeksi ihan OK.

Tämä viimeksi tyttären kanssa tästä lähiöstä katsottu asunto meni toiselle vuokralaiselle. Tyttären mies oli tänään käynyt katsomassa yhtä asuntoa ja menee huomenna katsomaan toista.

Huomisiltana meillä on pikkujoulut, jotka järjestän kollegani kanssa. Lapsenhoitovelvollisuus sotkee mun päiväohjelmaa ja tekee huomisesta hyvin kiireisen. Saa nähdä kuinka kerkiän juhlapaikalle klo 16.30, kun heiltä pääsen siinä 14.30. Mulla on niin paljon roudattavaa tavaraa ja kaikki on vielä kokoamatta.