Silloin kun en kirjoittele tänne säännöllisesti, se johtuu yksinomaan ajan puutteesta. Vuodatuksen sivutkaan eivät meinaa millään päivittyä. Johtuuko se nyt siitä, että olen laskenut ADSL-nopeutta vai johtuuko se jostain yleisemmästä.

Lauantaina olin Hesassa erään yhdistyksen järjestämällä retkellä. Päivä oli antoisa ja mielenkiintoinen, mutta väsyttäväkin, kun muuten olisi ollut vapaapäivä. Yhteinen pikkubussi oli koko ajan käytössä. Kävimme tanssikurssilla, syömässä turkkilaisessa ravintolassa ja  Läpivetoa-ohjelman nauhoituksissa yleisönä.

Kurssi oli mainio, pidin todella paljon egyptiläisen miesopettajan opetuksesta. Ruoka oli hyvää ja näimme tanssiesityksenkin ravintolassa. Läpivetoa olisi tietysti pitänyt kotona laittaa nauhoitukseen, koska toimimme siellä "tuulena". Ääni, jonka kuulitte, oli yleisön puhaltamaa....

Ja tietysti: kameran molemmat patteristot olivat tyhjät. Kuinka saatoin olla niin huolimaton. Harmitti vietävästi. Kännykän ykkösnäppäinkin on rikki, ei toimi, huomasin matkalla. Mutta muuten oli mukavaa.