Varmaan Lordi lähtee Euroviisuihin. Se on aivan järkyttävä yhtye. Ei se kyllä jätä ketään kylmäksikään. Valitettavasti Tapio ja Siitonen tipahtivat - he olivat ihan hyviä. Metsäketo on aivan outo lintu näissä kuvioissa, mutta paras laulaja. No ei kai sen ole väliä, kuka sinne lähtee häviämään.

Sain vihdoinkin valokuvarompun toimimaan ja pääsin aloittamaan kotisivujen teon. Ei nyt välähdä mitään erinomaista, kun olen jo kolmisen tuntia muokannut kuvia. Mietin edelleen, miten olisi paras rakentaa linkitykset, kun minulla on melko vapaat kädet toimia. Jonkinlainen versio pitäisi saada tilaajalle nähtäväksi.

Kuntosalin jälkeen menin tyttären ja vauvelin luokse. Vauveli kehittyy joka päivä, nyt hän on alkanut kiipeillä... ja laulaa niin kovasti, kun tulee musiikkia. Ei hän kylläkään puhu vielä. Vauveli käveli pitkän matkan tänään ihan itsekseen, minun luotani äitinsä luokse, ei edes retkahtanut eteenpäin niinkuin yleensä, vaan kylmän rauhallisesti käveli. Kävimme Sittarissa. Ostin tyttärelle DVD-soittimen, kun niitä oli tarjouksessa. Soittimessa on 12 kuukauden takuu ja kuitin heitin roskiin jo kaupassa. Soitin asiakaspalveluun. Kätevä homma: Plussakortin numerolla he löytävät systeemeistään mun ostoskuittini ja voin käydä sen hakemassa asiakaspalvelusta. Onpa hyvää palvelua.